Posted inȘtiri

Cinci decorațiuni homemade pentru perioada Crăciunului — Nature Talks

Cinci decorațiuni homemade pentru perioada Crăciunului — Nature Talks

Crăciunul este una dintre cele mai frumoase sărbători din an, fiind așteptată de copiii de pretutindeni. Ei sunt extrem de încântați de venirea iernii pentru că au atât de multe lucruri frumoase de făcut, dar și pentru că pot face lucruri creative cu propriile mânuțe.

Crăciunul reprezintă un prilej de a ne pune la încercare creativitatea și de a crea ornamente specifice sărbătorii. În acest articol vom discuta despre câteva decorațiuni pe care le poți realiza acasă, alături de cei dragi.

1. Pahare decorate în stil festiv

Cei pasionați să-și realizeze propriile decorațiuni hand-made, pot decora un pahar cu dantelă și diverse figurine pe el.

Acest tip de decorațiune te ajută să îți dezlănțui creativitatea, și să realizezi pahare-decorațiuni unice, unele mai speciale ca altele. Acestea vor putea fi utilizate și peste ani cu același drag ca prima oară. Vor deveni o amintire de familie a acelei ierni când ați creat decorațiuni împreună. 

2. „Comori”

Tot la capitolul amintiri, o altă idee de decorațiune care poate fi realizată acasă este un săculeț cu „comori”. Așa cum îi spune și numele, într-un săculeț mic de pânză sau orice material aflat la îndemână, puteți pune conuri de brad adunate din excursia la munte din acest an sau bețe de scorțișoară care vor parfuma întreaga cameră.

Astfel, la finalul sărbătorilor, poți face schimb de săculeți cu membrii familiei sau prieteni și să împărtășești povești legate de conținutul săculeților. Cei mici vor fi încântați să folosească tot ce au adus acasă din excursiile pe munți, când se bucurau să adune orice con mai frumos. 

3. Steluța luminată

Steaua este un simbol al sărbătorilor de iarnă, deoarece în povestea nașterii lui Iisus se spune că cei trei magi au fost ghidați de o stea căzătoare.

 » Citește mai mult…